Minden kategória
Kosár 0
Nincsenek termékek a kosárban.
Termékkategóriák

Blog - Gold Media

Üzleti elemzés

Üzleti elemzés

Az üzleti analitika az üzleti intelligencia és az adatkezelési megoldás egy részhalmaza, amely olyan módszerek használatára összpontosít, mint az adatbányászat, a prediktív elemzés és a statisztikai elemzés az adatok elemzésére, információvá alakítására, trendek felismerésére, eredmények előrejelzésére és végső soron jobb adatok előállítására. - vezérelt üzleti döntések.

Mi az a termékmenedzsment?

Mi az a termékmenedzsment?

A termékmenedzsment az a funkció a szervezetben, amely egy termék általános sikeréért felelős. Rendkívül fontos szerepet játszik az üzleti életben – és kétségtelenül ez az egyik legkifizetődőbb karrierút a mai technikában. A termékmenedzserré váláshoz szükséges készségek a következők:

Kiberbiztonsági technológia

Kiberbiztonsági technológia

A kiberbiztonság a kritikus rendszerek és érzékeny információk digitális támadásokkal szembeni védelmének gyakorlata. Az információtechnológiai (IT) biztonságként is ismert kiberbiztonsági intézkedések célja a hálózati rendszerek és alkalmazások elleni fenyegetések leküzdése, függetlenül attól, hogy ezek a fenyegetések egy szervezeten belülről vagy kívülről származnak.

Mi az (AI) és miért számít?

Mi az (AI) és miért számít?

A mesterséges intelligencia (AI) lehetővé teszi, hogy a gépek tanuljanak a tapasztalatokból, alkalmazkodjanak az új bemenetekhez, és emberszerű feladatokat hajtsanak végre. A legtöbb mesterséges intelligencia példa, amelyről ma hallani – a sakkozó számítógépektől az önvezető autókig – nagymértékben támaszkodik a mély tanulásra és a természetes nyelvi feldolgozásra. Ezekkel a technológiákkal a szám

Hogyan javítja az internet az életünket?

Hogyan javítja az internet az életünket?

Az internet a modern élet szinte mindenütt jelenlévő aspektusa – így könnyen magától értetődőnek tekinthetjük az általa nyújtott készségeket, eszközöket, lehetőségeket és előnyöket. A CTN 14 éves digitális befogadási munkája alkalmából összeállítottunk 14 módszert, amellyel az internet-hozzáférés és a digitális készségek javíthatják valaki életminőségét.

icon

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Értesülhet aktuális akcióinkról, ajánlatainkról,